Uw wc verstopt? Wij zijn u graag van dienst

Het is erg vervelend als uw wc verstopt is. Daarom kunt u op dat moment maar beter contact opnemen met ontstoppingsbedrijf Van Riel, dan kan het probleem snel worden opgelost. Wij zijn de expert voor riool en verstopping in uw regio dus geen zorgen, u hoeft niet zelf aan de slag als de wc verstopt is. Uw probleem wordt onze zorg en wij lossen het graag voor u op. Wij gaan pas bij u weg wanneer het probleem is opgelost. Ontstoppen van de riolering is de hoofdactiviteit van onze onderneming en er wordt alleen gewerkt met vakkundige rioolontstoppers die uw probleem direct oplossen. Als dat nodig is kunnen wij snel schakelen, zodat u meteen uit de zorgen bent. Kiest u daarom voor een deskundig bedrijf dat alles over ontstoppingswerk weet.

Snelle service

Een wc verstopt? Dit is geen pretje, dit kan ook zorgen voor veel stankoverlast en daarnaast kan het voor u ook vervelend zijn dat u de wc niet goed kunt gebruiken of helemaal niet kunt gebruiken. Daarom kunt u dan beter meteen ons inschakelen, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Een wc verstopt, dit is iets waar wij dagelijks mee te maken krijgen en wij hebben dat zo voor u opgelost!
wc verstopt
U wilt er waarschijnlijk niet aan denken een wc die verstopt is. Gelukkig is er geen man over boord wanneer dit toch gebeurt. Wij kunnen het namelijk voor u oplossen en dat wil zeggen dat wij er voor zorgen dat u geen stankoverlast meer heeft en de wc weer optimaal kunt gebruiken als wij zijn geweest.

Vragen? Neem contact op

Is de wc verstopt? Dan kunt u meteen bellen met 0570-531407. Wij staan u graag te woord en lossen het probleem graag en snel voor u op. Daarvoor kunt u ook onze 24 uurservice gebruiken en het contactformulier op de website invullen als u een afspraak met ons in wilt plannen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en u heeft dus geen zorgen meer over de wc, want wij lossen alles direct voor u op. Alle vragen worden meteen beantwoord, u staat dus niet voor verrassingen maar bij ons weet u echt waar u aan toe bent.