Laat uw riool ontstoppen door ons

Een riool ontstoppen kan soms lastig zijn, zeker als u niet goed weet waar u moet beginnen en als u de juiste materialen niet heeft. Daarom raden wij u aan om ontstoppingsbedrijf Van Riel in te schakelen. Wij zijn de expert voor riool en verstopping in uw regio. Het ontstoppen van de riolering is de hoofdactiviteit van onze onderneming en daarmee zijn wij u graag van dienst, laat u het ons daarom weten wanneer er wat gaande is met het riool. Wij werken alleen met vakkundige rioolontstoppers en schakelen snel als dat nodig is. Ons deskundig bedrijf weet alles over ontstoppingswerk en dat delen wij graag met u. Daarom weet u nu dat u er niet alleen voor staat, maar uw rioleringsproblemen met ons kunt delen, zodat wij het op kunnen lossen voor u.

Onze werkwijze

Een riool ontstoppen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, maar voor ons wel. Wij zijn de hele dag bezig met het riool ontstoppen dus wanneer u vragen of problemen heeft, dan horen wij dat graag, zodat wij het voor u op kunnen lossen. Binnen no time hebben wij de oorzaak gevonden en kunnen wij hier naar handelen en zorgen dat alles meteen wordt opgelost.
riool ontstoppen

Wij hebben kennis van zaken

Bij een riool ontstoppen is het belangrijk dat u een professional in gaat schakelen en dat kunt u nu doen. U kunt ons namelijk 24 uur per dag bellen en dan staan wij voor u klaar. Maakt u zich daarom geen zorgen en zorg er voor dat wij het weten wanneer er wat gaande is, de oplossing is vaak erg dichtbij en die hebben wij voor u!

Vragen?

Heeft u vragen over het riool? Dan kunt u ons altijd bellen via 0570-531407. Wij hebben ook een 24 uurservice waar u gebruik van kunt maken. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen en dan zorgen wij er voor dat er een afspraak met u wordt ingepland om het probleem met het riool op te lossen. Onze medewerkers horen het graag wanneer zij u kunnen helpen en het probleem op kunnen lossen voor u. Ons bedrijf is er voor u en onze kennis delen wij met u, zodat er ook in de toekomst geen stankoverlast of andere rioolproblemen voorkomen. Wij zoeken de oorzaak, wij lossen het probleem op en informeren u daarna hoe u voortaan bepaalde problemen kunt voorkomen.