Wat te doen bij een verstopt riool

Wanneer u last heeft van een verstopt riool kunt u ons inschakelen, wij verzorgen riool ontstopping voor u. Het is belangrijk dat u de situatie goed inschat en bij een grote verstopping niet zelf gaat proberen om uw riool te ontstoppen. Als u niet precies weet wat u moet doen kunt u makkelijk de leidingen beschadigen. Daarom kunt u het best contact opnemen met ons. Wij zijn gespecialiseerd in riool ontstopping en hebben vele jaren ervaring. Zo bespaart u een hoop moeite, zorgen en onnodige kosten.

Hoe wij te werk gaan

Eerst bekijken we de situatie en bepalen de precieze locatie van uw verstopte riool. De locatie en de aard van de verstopping bepaalt de manier die wij gebruiken voor de ontstopping. Het kan zijn dat de riolering is dichtgeslibd door vet- of kalkresten, in dit geval is mechanische reiniging de beste optie. Bij mechanische reiniging gebruiken we een veermachine met freeskoppen, boorkoppen en snijmessen voor de riool ontstopping. Als extra reiniging maken we gebruik van waterdruk, zo is uw riool goed gereinigd en kan vervolgens weer jaren mee. Verreweg de meeste verstoppingen worden door een blokkade veroorzaakt. Doormiddel van hoge druk kunnen wij dit voor u oplossen. De rioolontstopping voeren we uit door uw leiding met hoge druk uit te spuiten. Al het vuil dat zit vastgeplakt zal hierdoor loslaten en wegspoelen. Onze ontstoppingswagen heeft een zeer krachtige hoge druk en is voorzien van een eigen watertank.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze diensten of graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet, neem direct contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd bellen om een afspraak te maken, ons nummer is 0570-531407.
riool ontstopping