Uw afvoer verstopt? Wij van ontstoppingsbedrijf Van Riel helpen u verder

Verstopping van uw afvoer kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen er etens-, zeep-, en vetresten aan uw leidingen gaan vastzitten. Ook een verouderd leidingstelsel kan het probleem zijn van een vervelende verstopping. Er zijn verschillende manieren om uw afvoer te ontstoppen, zo kunt u soda gebruiken en zijn er vele gootsteenontstoppers te verkrijgen. Heeft u alles geprobeerd en wilt u snel een oplossing? Schakel dan ontstoppingsbedrijf van Riel in.

Is de afvoer verstopt? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij kunnen dit probleem snel en vakkundig voor u oplossen. Misschien heeft u er zelf niets aan gedaan om het probleem op te lossen, prima, want het is beter dat u het ons laat weten. Wij hebben er ervaring mee en hebben de juiste materialen. Als u er niets aan laat doen dan zal het probleem alleen maar erger worden. Daarom kunt u voor een verstopte afvoer maar beter contact opnemen met ontstoppingsbedrijf Van Riel. Wij zijn de expert voor riool en verstopping in uw regio. Het ontstoppen van de riolering is de hoofdactiviteit van onze onderneming en daarom werken wij alleen maar met vakkundige rioolontstoppers die snel kunnen schakelen. Uw problemen worden hierdoor snel aangepakt dus laat het daarom aan de professionals over!

Snel handelen

Het zou kunnen zijn dat de afvoer helemaal verstopt is, dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Daarvoor kunt u nu een deskundig bedrijf, dat alles over ontstoppingswerk weet, inschakelen. Gelukkig heeft u ons nu gevonden. Wij lossen uw problemen graag snel en vakkundig op en het enige wat wij van u vragen is op tijd aan de bel te trekken, zodat wij u van dienst kunnen zijn.
afvoer verstopt

Onze werkwijze

Wij hebben eigenlijk geen vaste werkwijze, wij komen namelijk naar u toe als de afvoer verstopt is. U geeft het probleem aan door ons te bellen of u laat het via de website weten en dan maken wij een afspraak met u. U kunt daarbij ook uw voorkeur aangeven en aangeven wanneer het uitkomt dat onze medewerkers naar uw afvoer komen kijken. Het probleem kan dan snel op worden gelost, zodat u uit de zorgen bent en wellicht ook uit de stank wanneer u daar last van heeft.

Bel ons voor een afspraak

U kunt altijd contact opnemen met ons als de afvoer verstopt is. Daarvoor kunt u bellen met 0570-531407. Wij hebben ook een 24 uurservice en u kunt het contactformulier op de website invullen. Als u het formulier op de website invult dan nemen wij contact met u op. Wij zorgen er voor dat de afspraak snel in wordt gepland en het probleem met de afvoer op wordt gelost.